OM SKILLISH

HVAD ER sKILLISH

For os er skillish en hjemmeside hvor vi kan dele ud af vores erfaringer, og de oplevelse vi har gjort os, indenfor de forskellige kategorier på vores blog.

For os betyder skillish:

Et kompliment der bruges om personer, der er dygtige til det de gør. Med evner indenfor et specifik områder og som gerne dele ud ad sine erfaringer.

Vores håb er at vi kan være med til at give alle jer en god oplevelse med udendørs livet og åbne jeres øjne for hvilke muligheder der er. Så vi alle sammen bliver mere ”skillish” af at være på vores hjemmeside. Klik her for at besøger bloggen.

 

Mads Thøgersen

Mads Thøgersen

Project Manager

Hej,

Mit navn er Mads Thøgersen. Jeg er 25 år gammel og bosat i Aarhus.

Jeg holder utroligt meget af at rejse og udfordre mig selv indenfor nye skills, som jeg møder på mine eventyr rundt i verden som f.eks Sydamerika, Asien og Europa. Jeg har været så velsignet, at rejse meget gennem mit liv og oplevet det meste med en backpack ved min side. Dette har hjulpet mig med at forstå betydningen af et positivt syn på udfordringer og hvordan man overkommer dem ved at sætte sig ind i ting før, under og efter det sker.

Skills: Vandsport, passioneret vandre og grejfreak.

HVEM ER VI?

Jonas Thuesen

Jonas Thuesen

SEO ansvarlig

Hej

Jeg hedder Jonas og er 25 år og bosat i Århus med min kæreste, i et lille kollektiv.

At rejse og naturen er mine passioner. Denne passion har jeg indtil videre dyrket, ved at dykke primært i det sydøst asiatiske. Derudover over elsker jeg at vandre og komme ud i den friske luft. Gerne ture, der kan tage et par dage med overnatning i det fri. Grunden til at jeg savner naturen tror, jeg er fordi jeg voksede op på landet, og savner den landelige idyl mens jeg studrer i Århus. Turene ud i naturen betyder meget for mig og hjælper mig med at bevare mit positive livssyn og mit næsten altid gode humør.

Skills: Dykker, Jæger og passioneret vandre.